breastfeeding.dk

– Jordemoder og IBCLC-ammevejleder tilbyder højt specialiseret ammevejledning 

Har du udfordringer med amningen og søger du en ammevejleder? Jeg yder telefonisk ammevejledning og ammevejleder ved fysiske hjemmebesøg i København og på hele Sjælland. 

"

Erfaren jordemoder med international erfaring tilbyder akut ammehjælp

Caroline Kragh Hurup – Jordemoder og certificeret IBCLC-ammevejleder

Uddannet fra Jordemoderskolen i København, specieluddannet i amning med højeste certificering, erfaringer fra ind- og udland, erfaringer fra svangre-, barsels- og fødegangen samt taler de skandinaviske sprog og engelsk flydende.  

 

Ydelser

Telefonisk konsultation

Det er muligt med samtale og ammevejleding over telefon, hvis jeg vurderer, at det er forsvarligt.

Hjemmebesøg

Jeg bestræber mig på, at jeg besøger jer senest 24 efter I har kontaktet mig. Ammevejledningen påbegyndes allerede i telefonen, når du ringer til mig, da det er vigtigt, at der bliver taget hånd om udfordringerne med det samme.

Ring med det samme

Tager jeg ikke lige telefonen er jeg formentlig optaget af at ammevejlede. Send mig en SMS eller en mail – så ringer jeg tilbage med det samme.

Få tilskud til din ammevejledning

Sygeforsikringen “Danmark” yder op til 30% tilskud til medlemmer på jordemoderydelser og lignende – og dermed tilskud til ammevejledningen. Jeg sørger for den praktiske del og indberetter det hele til Sygeforsikringen Danmark”, således du kun skal koncentrere dig om amningen. 

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig – du kan ringe til mig eller udfylde nedenstående felter. Jeg vil herefter tage kontakt til dig hurtigst muligt. 

2 + 12 =

Jeg kontaktede Caroline da jeg længe havde kæmpet med overproduktion og mistanke om svamp i det ene bryst. Hun kom allerede første hverdag og gav sig god tid til at kigge på både baby og jeg. Det var en langsom proces men det lykkedes og jeg havde kontakt med hende telefonisk og over sms hele vejen igennem.

– Marlene

Jeg kan varmt anbefale Caroline! Hun er meget kompetent, forstående og hjælpsom og jeg har følt mig meget tryg i hendes hænder igennem hele forløbet. Caroline kom hurtigt ud efter vi kontaktede hende og havde en masse gode løsninger til de ammeudfordringer vi havde. Efterfølgende har Caroline været rigtig god til at følge op og det har været rigtig rart at kunne få nogle råd og sparring over telefonen også.

– Fie

Jeg kan kun tilslutte mig koret af tilfredse kunder, der har fået hjælp af Caroline. Hun kom og besøgte os og vores 8 dage gamle søn samme dag som vi kontaktede hende, og havde en omsorgsfuld tilgang, der hurtigt fik os tilbage i troen på at ammeprojektet kunne lykkedes... og allerede ved den efterfølgende amning oplevede vi stor bedring og det er kun gået fremad herfra. Caroline er både et rigtig behageligt menneske og en dygtig og kompetent ammevejleder. Hun har vores varmeste anbefalinger!

– Felina Frederiksen